• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Nr.29 ”Mihai Viteazul” Constanța
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Bancile si scaunele sunt vechi, nu sunt ergonomice, există pericolul accidentării elevilor prin ruperea acestora. Am inceput achizitionarea de mobilier din fondurile scolii dar putem face acest lucru cu câte o clasă în fiecare an. Chiar și în acest ritm și tot durează până se va schimba întregul mobilier. Problema cea mai mare este că avem program dimineața cu copiii de la primar și program după amiaza cu copii de la gimnaziu. Dimensiunile băncilor trebuie să fie diferite și atunci trebuiesc bănci și scaune reglabile de calitate superioară. Calitatea este impusă de faptul că dacă reglezi zi de zi o bancă sau un scaun gradul de uzură al acestora crește și de regulă după cinci ani acestea în mod normal ar trebui schimbate. Suntem o școală cu 1062 de elevi, fiecare cu necesitățile lor, cărora trebuie să le asiguri o bancă și un scaun astfel încât cele patru respectiv șase ore la școală să le petreacă în condiții de siguranță și confort, ținând cont că sunt în creștere și dezvoltarea coloanei are un rol important. Avem nevoie de mobilier reglabil pentru două săli de clasă în care învață câte două rânduri de elevi, cu program dimineața și după amiaza.

Demersuri realizate

Au fost solicitate fonduri de la Primarie dar am avut in scoala probleme la instalatia termica care a devenit prioritara fata de achizitionarea de mobilier. Am primit fonduri de la Primărie în anii trecuți pentru mobilier dar ținând cont de situația actuală pandemică, prioritare au devenit materialele igienico-sanitare și eventualele avarii apărute în școală.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Nr.29 ”Mihai Viteazul” Constanța
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: Pocora Luminita Gabriela
 • Telefon: 0754424754
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Pocora Luminita
Localizare

Strada Cișmelei, Constanța, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă