• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:LICEUL TEORETIC CALLATIS
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri
Problema sesizată

Liceul „Callatis” din Mangalia are trei laboratoare de informatică cu câte 31 de calculatoare și 40 de săli de clasă, iar în fiecare sală de clasă se găsește câte un calculator pentru derularea orelor în sistem hibrid. Calculatoarele din laboratorul de informatică nr. 3 sunt cele mai vechi și nu mai corespund cerințelor actuale. Liceul nostru are clase aparținând filierei teoretice-profil real, specializarea matematică-informatică, intensiv informatică, prin urmare orele de informatică necesită aparatură completă și performantă. De asemenea, suntem centru acreditat ECDL, având în fiecare an în medie un număr de minim 100 de elevi care urmează cursurile și obțin certificarea.

Prin realizările elevilor şi ale cadrelor didactice, prin implicarea în proiecte şi programe educaţionale, prin organizarea unor manifestări de anvergură, Liceul Teoretic „Callatis” se integrează în familia liceelor teoretice de elită din judeţul Constanţa.

Liceul nostru a fost și este implicat în proiecte Erasmus+, iar în urma mobilităților desfășurate în Spania și în Cipru, elevii Liceului Teoretic „Callatis” au fost foarte apreciați și lăudați pentru seriozitatea cu care și-au îndeplinit sarcinile de lucru, pentru nivelul de cunoștințe în domeniul informaticii, pentru creativitatea și entuziasmul lor, primind Certificate de recunoaștere a experienței și a competențelor și Certificate Europass Mobility.

Demersuri realizate

Pentru rezolvarea acestei probleme s-au contactat diverse firme de către instituția de învățământ, dar nu s-a finalizat cu o comandă fermă. Asociația Părinților Elevilor a realizat demersuri în vederea obținerii de sponsorizări pentru a achiziționa aparatura necesară, dar nu au fost găsite soluții. Unitatea de învățământ a făcut toate demersurile necesare conform legislației în vigoare la toate autoritățile competente, dar problema a rămas nerezolvată.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: LICEUL TEORETIC CALLATIS
 • Localitatea Mangalia
 • Persoana de contact: Stăiculescu Emilia
 • Telefon: 0769987489
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: staiculescu
Localizare

Strada Rozelor, Mangalia, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .