• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ” Dimitrie Cantemir”
 • Nevoi menționate: Instrumente muzicale
Problema sesizată

Sunt învățătoare și îmi place foarte mult muzica. Jucăriile muzicale pentru copii preșcolari nu numai că pot îmbunătăți abilitățile fizice: procesare senzorială, abilități motorii brute și fine și simțul ritmului, dar, de asemenea, pot îmbunătăți abilitățile cognitive: imaginație și creativitate, curiozitate și descoperire, exprimare de sine și încredere. Copiii mei îndrăgesc muzica , dansul , cântecul și de aceea m-am gândit că ar fi mult mai atractiv să le predau acest obiect dacă aș avea materialul didactic corespunzător. Când spun material didactic, mă refer la noile jucării muzicale, apărute în comerț și anume: clopoței muzicali, clopoței zurgălăi, instrumente muzicale pentru percuție, tamburine, maracas, boomwhackers. De cele mai multe ori ne confecționăm din diferite materiale reciclabile, care, cu timpul, se strică și  mi-aș dori câteva astfel de jucării mai trainice, calitative și mai frumoase.

Ne-ar trebui două seturi de clopoței și două de tuburi boomwhakers

https://kytary.ro/boomwhackers-bw-dg/HN114855/?

https://www.ookee.ro/muzica-si-instrumente/24935-clopotei-metalici-8-note-4013594619516.html

Demersuri realizate

De cele mai multe ori am cerut ajutorul parintilor, dar nu ne dorim sa ii mai implicam financiar si ne-ar placea sa detinem aceste jucarii muzicale in incinta scolii pentru a fi la dispozitia elevilor tot timpul. La momentul acesta, am achiziționat din banii proprii două seturi de clopoței, insuficiente pentru numărul de copii din clasă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială ” Dimitrie Cantemir”
 • Localitatea Com. Matca
 • Persoana de contact: POPA MIRELA
 • Telefon: 0761976793
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: POPA MIRELA
Localizare

Matca 807185, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 11/11/2021, ASOCIATIA EDUCATIA TE FACE MARE , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 423 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Școala Gimnazială ” Dimitrie Cantemir” din județul Galați are nevoie de jucării muzicale
  Despre intervenție:

  Asociația Educația te face mare a descoperit alerta doamnei Popa și a comandat 2 seturi de clopoței, 2 seturi de boomwhackers și un poster cu emoții. Clasa a primit apoi pachetul prin curier la 2 zile după contactul inițial.

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă