• Elevi impactați: 10 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr.1 Uileacu de Beiuș
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

Școala Gimnazială nr.1 Uileacu de Beiuș este o școală din mediul rural, în cadrul căreia avem formațiuni în sistem simultan. Astfel în 2017 am avut doar 3 elevi în clasa a V-a. Din cauza normelor în vigoare, fondul de manuale școlare nu a putut fi suplimentat, astfel încât în acest an școlar fiecare elev al clasei a V-a să primească manualele necesare. Fiind diriginta clasei și profesor de matematică, am achiziționat din fonduri proprii culegeri de matematică pentru elevii mei, însă nu pot pretinde colegilor sau părinților să facă același lucru.
Prin urmare o soluție cât de cât viabilă, ar fi dotarea sălii de clasă cu un multifuncțional și un videoproiector, pentru a avea posibilitatea multiplicării și imprimării fișelor necesare, precum si proiectarea manualelor digitale. Dacă pentru predarea on-line sau pentru alte activități am utilizat laptopuri personale (o vom face și în continuare), considerăm că multifuncționalul și videoproiectorul ar trebui să fie în dotarea sălii de clasă, pentru o activitate propice învățării.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr.1 Uileacu de Beiuș
 • Localitatea Uileacu De Beius
 • Persoana de contact: Hanza Elena Maria
 • Telefon: 0727709714
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: elena.maria
Localizare

Str. Uileacu de Beius, nr 73, Bihor

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă