• Elevi impactați: 40 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială Mihai Viteazul Fetești
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Dulapuri & rafturi
Problema sesizată

Școala Gimnazială Mihai Viteazul Fetești funcționează în 3 corpuri de clădire. Două dintre ele au fost reabilitate de curând. Problema cu care ne confruntăm acum este cea a mobilierului școlar vechi care dotează sălile de clasă din corpul B. Scaunele și băncile sunt vechi, incomode, blaturile s-au deteriorat, foliile lemnoase aglomerate din care sunt făcute se desprind, se rup, pot provoca probleme elevilor. Îmbinările metalice de la scheletul mobilierului s-au deformat existând pericolul ca mesele să se răstoarne oricând.Personalul școlii a mai făcut reparații, dar aceste soluții au fost pentru scurte perioade de timp.Ne dorim dotarea a 2 săli de clasă pentru cei 40 de elevi de clasă pregătitoare cu bănci și scaune individuale, câte două dulapuri casetate de clasă în care copiii să își poată ține materialele necesare activităților. E minunat ca elevii noștri să pășească în sălile de clasă cu bucurie, încredere, confortul lor fiind un factor important pentru un act educațional de calitate. Avem încredere că alerta noastră va ajunge la oameni cu suflet mare și veți fi alături de noi!!!

Demersuri realizate

Conducerea școlii a solicitat o suplimentare a fondurilor pentru achiziționare de mobilier când s-au reabilitat cele două clădiri, dar proiectul nu a cuprins și acest aspect.Cadrele didactice s-au implicat în diverse proiecte de parteneriat cu ONG-uri și au reușit să procure diverse materiale didactice și mobilier pentru două săli de clasă.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială Mihai Viteazul Fetești
 • Localitatea Fetesti
 • Persoana de contact: Pâslaru Felicia Andreea
 • Telefon: 0765569508
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: feliciaandreea
Localizare

Strada Călărași 98, Fetești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Ialomita sau din regiunea Muntenia.