• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nr.11, Buzau
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Calculatoare/Laptop-uri, Cărți & Manuale Școlare, Dulapuri & rafturi, Echipamente de Laborator, Echipamente sportive, Imprimantă, Materiale didactice, Tablă interactivă, Tablete, Videoproiector
Problema sesizată

Nu avem materiale cu care sa ne putem desfasura cursurile! Avem nevoie de cat mai multe carti noi, gadgeturi, materiale pentru laboratoare specifice: fizica, chimie, biologie, tablete, table interactive, videoproiectoare, mobilier nou. Cartile de la biblioteca sunt invechite, solicitam inlocuirea acestora. Laptopuri functionale, videoproiectoare, table interactive. Cand vine vorba de activitati practice, avem nevoie de substante noi in laboratorul de chimie, deoarece sunt invechite, boxe pentru a putea auzi filmuletele proiectate de domnii profesori. Pentru cluburile desfasurate in scoala, carti pentru limbile engleza, franceza, spaniola, ghiduri pentru a implementa educatia financiara in scoli, panouri pe care putem afisa lucrari. Noi echipamente pentru salile de sport: mingi de fotbal, tenis, baschet, handbal, rachete de tenis. Manuale noi, decoratiuni pentru a infrumuseta clasele, banci si scaune, copiatoare atat pentru foi A4, cat si pentru foi A3, vopseluri pentru a stiliza peretii.

Demersuri realizate

Nu s-au facut deoarece suntem la inceput si ne-am descurcat cu materialele din scoala. La clubul de lectura ne-am ajutat de cartile vechi, cu pagini destramate, la cluburile pentru limbi straine am apelat la cartile vechi ale domnilor profesori, la clubul de stiinte, din cauza faptului ca o substanta era foarte veche, nu am putut desfasura experimentul planuit, la clubul de arhitectura nu aveam cum sa le arat membrilor clubului ce materiale ar trebui sa realizeze. Nu aveam pe ce sa le expun, iar videoproiectorul nu functiona. In anumite clase nu aveam posibilitatea de a ma conecta cu membrii din online ai clubului. Dorim sa stilizam peretii si gardul scolii, insa nu avem destule fonduri pentru a cumpara vopseaua necesara. In cadrul orei de educatie fizica nu ne-am putut desfasura activiatea din cauza mingiilor rupte si dezumflate. De asemenea, manualele nu ar trebui sa fie deja folosite. Cand desfasuram o activitate in laboratorul de chimie, fizica sau biologie nu avem materialele necesare, sunt vechi si greu de folosit.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Nr.11, Buzau
 • Localitatea Buzău
 • Persoana de contact: Sevcenco Maria
 • Telefon: 0238 721 676
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Sevcenco7
Localizare

Strada Pietroasele, Buzău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropierea ta?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul tau, atunci cand vor aparea.