• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala " George Apostu" Stanisesti, jud. Bacau
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
Table magnetice 8 buc
Problema sesizată

Scoala noastră deține 8 sali de clasa, pentru 8 clase de gimnaziu. Aceste sali de clasa au table foarte vechi pe care se scrie cu creta. Elevii si profesorii își doresc nespus de mult înlocuirea acestor table cu unele noi, unele magnetice. Înlocuirea cretei cu dispozitive specifice va fi și un prilej de bucurie, dar și o problema de sănătate rezolvată. Aceste table sunt foarte vechi, de când școală noastră a fost construită si este necesara înlocuirea acestora.
Pe de alta parte, clasele a VII-a si a VIII-a detin doar cate o tabla mica si nu este suficient spațiu pentru lectii. Scrierea cu cretă pe o tabla implica mai multe dezavantaje precum inhalarea prafului de cretă, de către elevi și profesori, dar si spalatul pe maini, de fiecare data dupa ce tabla a fost folosita.
Avantajele tablelor magnetice sunt numeroase - aspect modern în sala de clasa, ușurință de a scrie pe ea, poate fi folosita și pentru videoproiector, mâini curate dupa folosirea tablei. Elevii vor veni cu drag la școală și vor ieși cu mai mare drag la tablă.

Demersuri realizate

De mulți ani se încearcă înlocuirea acestor table cu altele noi, atât prin resurse proprii, prin diferite proiecte, cat si prin resursele comunității, insa de fiecare data s-au ivit alte priorități ale scolii precum grup sanitar interior, achiziționarea lemnelor, etc.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala " George Apostu" Stanisesti, jud. Bacau
 • Localitatea Stanisesti
 • Persoana de contact: Verbuta Crina-Elena
 • Telefon: 0768065200
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: CrinaVerbuta
Localizare

Stănișești 607585, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă