• Elevi impactați: 205 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială ,,George Bacovia"
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Tablă interactivă
Problema sesizată

Lecțiile de geografie și istorie ar fi mult mai atractive pentru noi dacă am dispune de o tablă interactivă, un laptop si o imprimanta.
Călătoriile noastre virtuale ar fi mai intersante, mai ușor de înțeles și mai plăcute dacă am putea îmbina materialele clasice cu cele moderne.
În condițiile actuale, când învățământul se bazează pe materiale electronice performante, iar disciplinele de studiu, frumoase ca geografia și istoria, atrag elevii prin conținuturile interesante și captivante, lecțiile ar fi și mai ușoare dacă am dispune de o tablă interactivă care să înlocuiască creta. În anii anteriori pandemiei, când concursurile și olimpiadele s-au desfășurat normal, rezultatele elevilor noștri au fost bune și foarte bune, ceea ce de notă interesul manifestat de aceștia pentru disciplinele mai sus mentionate.
Elevii își manifesta interesul, prin dorința de a aprofunda geografia, lucru demonstrat de optionalele desfășurate la alegerea lor. Cabinetul nu a primit îmbunătățiri în ultimii 10 ani. Singura noutate este un videoproiector.

Demersuri realizate

Deținem un videoproiector pus la dispoziție de către școală!
Eu, cadrul didactic titular, am urmat curs pentru utilizarea platformelor on-line, dar nu dispun de tabla și laptop în cabinetul de geografie.
Atunci când am susținut inspecții pentru diferite grade didactice sau am avut diferite evenimente, am dus laptop-ul personal la scoala pentru a putea desfășura activitatea. Am cerut ajutor și în trecut de la conducerea scolii, dar a rămas fără raspuns!

Detalii de contact
Localizare

Strada Carpați 12, Bacău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .