• Elevi impactați: 26 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala George Cosbuc Braila
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
Imprimanta
Problema sesizată

Sunt diriginta clasei a VIII-a A. Aceasta clasa are un efectiv de 26 de elevi, ce au rezultate deosebite la învățătura. Din păcate, din clasa ne lipsește dotarea din punct de vedere tehnic. Avem nevoie de un laptop/calculator și un videoproiector, cu ajutorul cărora sa aducem un plus-valoare procesului instructiv-educativ. Aceste echipamente ne vor ajuta sa dezvoltam elevilor actuali și viitori, competente IT și de comunicare, prin intermediul proiectelor pe care le vor prezenta în fata colegilor. De asemenea, componenta vizuala va facilita învățarea, contribuind totodată la realizarea unui învățământ modern și de calitate, adaptat atat cerințelor societății actuale, cat si situației pandemice în care ne aflam. Echipamentele solicitate sunt necesare atat elevilor, cât și cadrelor didactice de la clasa, fiind mijloace care optimizează activitatea didactica și procesul de învățare. Acestea sunt necesare atat în procesul instructiv-educativ desfășurat față în față, cât și în situația desfășurării orelor în sistem online. Dispunând în clasă de o astfel de dotare din punct de vedere tehnic, proiectarea activităților de învățare se va desfășura integrând elemente interactive, valorificând diverse platforme dedicate, dinamizand astfel întreaga activitate, provocând totodată elevii sa participe în mod activ, conștient la cursuri. Integrarea digitalul în cadrul orelor de curs reprezinta o maniera prin care aducem informațiile mai aproape de elevi, ajutandu-i sa le asimileze intr-o maniera mai accesibila și mai dinamica.

Demersuri realizate

Fondurile actuale ale scolii nu permit dotarea claselor din punct de vedere tehnic. S-a încercat achiziționarea de aparatura prin intermediul asociației de parinti, dar din păcate și la nivelul asociației, fondurile sunt insuficiente pentru acoperirea tuturor nevoilor scolii.

Detalii de contact
Localizare

Brăila

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .