• Elevi impactați: 625 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial, Ciclu primar, Preșcolar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială "Oprea Iorgulescu", Câmpulung, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Kit-uri Educaționale, Tablă interactivă
Problema sesizată

Scoala Gimnazială "Oprea Iorgulescu" din Câmpulung este prima școală cu predare în limba română din Țara Românească. Are un trecut istoric măreţ, aproape 352 de ani de învăţătură în limba română, 352 de ani de prezenţă şi valoare. Dar nu am rămas captivii trecutului, nu trăim din amintiri. Şcoala se reinventează de la o generaţie la alta, se aliniază permanent prezentului pentru a face faţă provocărilor din viitor.
Acest lucru nu se poate face doar de la catedră sau singuri. Oricât de ambiţioşi și luptători am fi, avem nevoie de sprijinul asociațiilor și societăților economice care doresc să ajute, să sprijine educația investind astfel în viitor.
Pandemia a scos la iveală într-un mod dureros baza materială învechită din şcoala noastră şi dificultăţile familiilor în a asigura copiilor condiţii civilizate de învăţare on-line.
Lecţiile la telefon sau pe WhatsApp nu sunt suficiente pentru învăţământul secolului XXI. Nici aparatura din dotarea școlii nu corespunde acestor vremuri, în care predarea se face on-line.
Acesta este motivul pentru care cerem si în acest mod ajutor.
Sălile de clasă trebuiesc dotate cu table interactive, iar profesorii au nevoie de laptopuri noi pentru a se asigura o educație de calitate, asa cum sunt elevii nostri învățati să primească.
Așadar ne sunt necesare 10 table interactive și 10 laptopuri pentru predarea on-line si daca se poate cateva kituri educaționale.

https://www.emag.ro/tabla-interactiva-iqboard-evolution-diagonala-150-inch-software-limba-romana-multi-touch-evolution150/pd/D4S1VYMBM/?X-Search-Id=f71682ef6ac0c418b264&X-Product-Id=59465686&X-Search-Page=1&X-Search-Position=49&X-Section=search&X-MB=0&X-Search-Action=view#:~:text=IQBoard-,Tabla%20Interactiva%20IQBoard%20Evolution%20Diagonala%20150%20inch%2C%20Software%20Limba%20Romana%2C%20Multi-touch,-Cod

Demersuri realizate

Am cerut ajutorul în acest sens la Municipiul Câmpulung si asociațiilor de părinți existente. Deoarece scoala noastră are nevoie și de spații noi destinate activitații didactice, am înaintat proiectele noastre de extindere către firme precum BRICO DEPOT și HOLCIM România, fără soluționare însă, urmând să cerem ajutor pentru table interactive si laptopuri.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială "Oprea Iorgulescu", Câmpulung, jud. Arges
 • Localitatea Campulung
 • Persoana de contact: VERONICA OPREI
 • Telefon: 0744699922
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Oprei Veronica
Localizare

Strada General Poșoiu Gheorghe 1, Câmpulung, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.