• Elevi impactați: 21 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Național Ana Aslan, Brăila
 • Nevoi menționate: Imprimantă
Problema sesizată

Anul acesta am preluat clasa pregătitoare de la Colegiul Național "Ana Aslan" din Brăila. Pentru că la clasa pregătitoare nu se dau calificative și se fac multe activități, voi folosi multe materiale.

Pentru cei mici fișele și alte materiale necesare sunt mult mai atractive dacă sunt color. Am nevoie de o imprimantă color la pentru a putea lucra din clasă, să nu las copiii singuri pentru a fugi să fac copii în alte părți (pentru că sunt foare mici), mi-ar fi de un real folos acestă imprimantă. Școala se află într-un cartier din Brăila, iar părinții au venituri modeste și nu pot să apelez să cumpere imprimanta, deoarece au avut cheltuieli multe cu copiii acum, la începutul anului școlar. Aș vrea să pot achiziționa imprimanta singură, fără sponsorizarea părinților. După amiază sala este liberă, așa că pot rămâne după ore să-mi pregătesc materialele didactice.

Demersuri realizate

Școala dispune de imprimantă, dar este alb-negru. Aceasta este amplasată în cancelarie, unde intră toți profesorii, care, la rândul lor au nevoie să își xeroxeze fișe și alte materiale.

Numărul solicitărilor este foarte mare, fiind o școală cu toate ciclurile de învățământ. Avem copii de grădiniță, copii de ciclul primar, gimnazial, liceal și postliceal. Așteptăm destul pănă când ne vine rândul să ne rezolvăm problemele. Nicio clasă din școală nu dispune de  imprimantă. Fondurile anuale sunt insuficiente, iar banii sunt dirijați pentru rezolvarea altor probleme din școală.

Detalii de contact
Localizare

Calea Călărașilor 307a, Brăila, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Donații oferite
  În data de 08/02/2022, Comunitatea HartaEdu , a intervenit cu o sponsorizare în valoare de 800 lei, exprimată prin Achizitii directe.
  Colegiul Ana Aslan din Brăila are nevoie de o imprimantă color
  Despre intervenție:

  Dorești să susții și tu această alertă?
  Implică-te folosind formularul de aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .