• Elevi impactați: 29 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Liceul Tehnologic „Petri Mor”, Nușfalău, jud. Salaj
 • Nevoi menționate: Cărți & Manuale Școlare, Imprimantă
Problema sesizată

Avem nevoie de o imprimantă pentru sala de clasă. Există un singur xerox, in sala profesorală din corpul de clădire destinată activităților educative pentru ciclul primar. In clădirea respectivă învață 8 clase cu un efectiv de aproximativ 130 de elevi iar un singur xerox nu este suficient. În plus, în clasa pregătitoare A sunt înscriși 29 de elevi, dintre care 20 de etnie romă care nu vin cu regularitate la școală. Până în prezent s-a întâmplat să pregătesc fie un număr de fișe prea mare, fie prea mic deoarece nu știu niciodată câți elevi voi avea prezenți pana la sfarsitul primei ore. Exista in clasă elevi foarte isteți care au nevoie de sarcini suplimentare, iar la 22-25 de elevi este foarte greu să desfășori muncă diferențiată fără materiale individuale (în acest caz fișe de muncă independentă).
Ne mai dorim foarte mult o bibliotecă în clasă. Cărțile sunt adevărate portaluri spre o copilărie normală. Școala are o bibliotecă, in alt corp de clădire, destul de departe, dar fondul de carte este învechit și sunt foarte puține cărți pentru cei 623 de elevi ai școlii.

Demersuri realizate

Până acum am folosit xeroxul din școală și cel de acasă. Din păcate, o perioadă destul de lungă (3 săptămâni) am fost în online. În sala de clasă, am improvizat un colț de lectură realizat dintr-un raft de carton vopsit (raftul l-am obținut de la un market din comună și este dintr-un carton mai tare), iar cărțile pe care le avem sunt din biblioteca personală a copiilor mei. Pentru a obține cărți, am solicitat școlii și consiliului local fonduri, dar niciodată nu au fost alocate.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Liceul Tehnologic „Petri Mor”, Nușfalău, jud. Salaj
 • Localitatea Nusfalau
 • Persoana de contact: Loredana Matei
 • Telefon: 0753621109
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Loredanamatei
Localizare

Strada Petőfi Sándor, Nușfalău, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.