• Elevi impactați: 15 elevi
 • Grupa de învățământ: Preșcolar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Gradinita Tom Degetel
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Imprimantă
Problema sesizată

Grupa noastra a fost nevoita sa se descurce in anul acesta scolar cu un mobilier impropriu si invechit de peste 10 ani si cu resurse proprii, necesitatile gradinitei fiind prea mari pentru a mai avea resurse si pentru clasa noastra. In plus, de anul acesta a trebuit sa se mute intr-un spatiu impropriu, adica într-un cabinet metodic, din cauza lucrarilor de reamenajare si reparatii (renovare) la o alta gradinita care a fost nevoita sa se mute in spatiul mai multor sali de grupa, cum ar fi sala noastra de grupa. Gradinita Tom Degetel este o gradinita cu orar normal de stat, care e structura a Gradinitei Zubeyde Hanim, Constanta si care se straduieste de ani de zile sa-și imbunatateasca baza materiala prin diferite actiuni de atragere de sponsorizari. In anii trecuti s-au reusit mai multe actiuni de genul acesta, pentru a face mai placuta zona de joaca a celor doua institutii de invatamant. Va multumim anticipat pentru sansa de a le oferi o sala de clasa cat mai primitoare micutilor nostri care isi doresc sa vina la gradinita mereu.

Demersuri realizate

Am solicitat sprijinul parintilor, colegilor si directorului gradinitei in anul scolar 2021-2022, de cand sunt detasata la aceasta unitate scolara, dar situatia financiara nu permite rezolvarea ei prea curand. Necesitatile gradinitelor descrise mai sus sunt diverse si de complexitati majore. Am reusit sa procur din resurse proprii si prin ajutorul parintilor materiale didactice, rechizite si jucarii. Am gasit intelegere la colegii mei sa folosim mobilierul mai vechi al institutiei, dar acesta creeaza uneori probleme, in sensul ca la joaca de multe ori copiii se impiedică de scaune si se lovesc, acestea fiind dintr-un material dur. De asemenea nu pot fi corespunzator igienizate deoarece sunt foarte vechi si(uzate) au urme de folosinta indelungata. Gradinita care e personalitate juridica a incercat deseori sa obtina finantari si extrafinantari pentru mobilier, insa lucrurile acestea s-au produs treptat si au cuprins abia cateva grupe de copii, nu toata unitatea scolara. De aceea de ani de zile se incearca repararea mobilierului prescolar care deja e invechit.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Gradinita Tom Degetel
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: Ozana Cozma
 • Telefon: 0721776205
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: OzanaCozma
Localizare

strada Delfinului nr. 2, Constanta, Romania

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă