• Elevi impactați: 13 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Stroe Belloescu
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă
Problema sesizată

Elevii mei de la Școala Gimnaziala Stroe Belloescu din Grivița, Vaslui provin din medii defavorizate. Imi doresc ca școala să fie pentru ei un mediu prietenos pentru ca ei să învețe și să își depășească condiția și să ajungă niște oameni de bine. Pentru a realiza activitați interactive care să îi atragă și care să îi motiveze să învețe am nevoie de un laptop al clasei și de imprimantă. Clasa este dotată cu un videoproiector pe care l-am primit donație prin programul "Școala te face OM."

O parte din elevii clasei I fac naveta zilnic cu microbuzul școlar din Odaia Bursucani. Satul din care provin nu este racordat la apa, nu are conexiune la internet, iar când plouă elevii trebuie să vină cu cizme de cauciuc în stație la microbuz fiindcă satul nu are asfalt deloc.

Laptopul și imprimanta m-ar ajuta foarte mult în demersul didactic pentru a le utiliza la clasă în activitatea mea zilnică. Am câteva softuri educaționale cu lecții interactive care pot veni în ajutorul elevilor să învețe mai ușor și mai repede toate literele pentru ca toți elevii să-și însușească scrisul și cititul până la sfârșitul clasei I, softuri pe care nu le pot folosi deoarece nu am măcar un laptop.

Demersuri realizate

Acum am clasa I. Pentru elevii din cealată generație care acum sunt in clasa a VI - a am aplicat pe Narada din păcate nu am primit finanțarea necesară.

Am solicitat doamnei director un laptop al clasei dar nu sunt fonduri. Majoritatea proiectelor sunt dedicate elevilor din ciclul gimnazial.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnaziala Stroe Belloescu
 • Localitatea Grivita
 • Persoana de contact: Crap Ana
 • Telefon: 0762663434
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Ana Crap
Localizare

Grivița, Vaslui 737280

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.