• Elevi impactați: 60 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Boghesti
 • Nevoi menționate: Calculatoare/Laptop-uri, Imprimantă, Videoproiector
Problema sesizată

Unitatea școlară se afla în mediul rural si nu este dotata cu un laborator de TIC. In scoala exista conexiune la Internet si cu siguranță echipamentele informatice ar bucura elevii la orele de TIC.
Orele de TIC sunt realizate prin participarea elevilor la dotările existente. Pentru desfășurarea orelor în sistem online aceștia s-au conectat prin intermediul telefoanelor mobile, sau a tabletelor primite de la Inspectoratul Școlar, astfel aceștia au avut contact direct cu lucrul pe echipamente informatice. Consider ca orice echipament este important, pentru partea de mobilier se va putea folosi ceea ce exista în scoala.
Acest laborator ar putea fi format din 10 calculatoare, un videoproiector și o imprimanta, consider ca este minimul necesar elevilor.
Orele de curs desfășurate intr-un astfel de laborator ar determina asimilarea cunoștințelor de către aceștia intr-un mod plăcut, interactiv și interesul lor pentru informatica ar creste în mod vizibil.

În calitate de contabilă în cadrul școlii, pot face legătura sponsorului cu doamna Director, care se poate ocupa de formalitățile necesare în cazul în care ni se va oferi o sponsorizare.

Demersuri realizate

In ultimii doi ani școlari s-au achiziționat laptopuri (insuficiente ca număr - 5, deoarece bugetul alocat cheltuielilor materiale este redus) și se mai folosesc cu greu câteva calculatoare vechi, toate acestea sunt insuficiente orelor de TIC.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Scoala Gimnaziala Boghesti
 • Localitatea Boghesti
 • Persoana de contact: Tazlaoanu Florentina
 • Telefon: 0741081993
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: Tazlaoanu
Localizare

Str Principala

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .