• Elevi impactați: 68 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Școala Gimnazială nr. 18 “ Jean Bart”
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Tablă interactivă
Alte nevoi ale clasei
De mare ajutor ar fi ca fiecare clasă să fie dotată cu imprimante cu CISS
Problema sesizată

Suntem o echipă de 3 învățătoare care anul acesta au clasa pregătitoare. Activitatea claselor se desfășoară într- un corp separat de școala mare. Ne dorim foarte mult ca acești mici școlărei să beneficieze de cele mai bune condiții de învățare. Cum societatea este într- o continuă schimbare și digitalizare, ne-ar fi de mare folos 3 table interactive, pe care să le folosim la clasă. Considerăm că acestea ar veni în ajutorul, atât al nostru cât și al elevilor pentru a realiza activități interactive și atractive, unde elevii sa fie actorii principali. Dat fiind faptul că perioada de pandemie, pe care am traversat-o a presupus utilizarea resurselor informatice, considerăm că este foarte important să continuăm dezvoltarea abilitaților digitale în așa fel încât acești viitori adulți să se adapteze mai ușor societății viitoare. Copiii nu trebuiesc pregătiți pentru ziua de mâine, pentru ca ziua de mâine nu va mai fi, ei trebuiesc pregătiți pentru viitor. Ne dorim sa ne bucurăm de tot ajutorul dumneavoastră.

Demersuri realizate

Instituția noastră de învățământ este situată la periferia orașului, unde situația financiară este una modesta. Deoarece școala a făcut foarte multe în infrastructura, la momentul actual bugetul nu permite aceste achiziții foarte necesare pentru un bun și cât mai de succes act educațional.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Școala Gimnazială nr. 18 “ Jean Bart”
 • Localitatea Constanta
 • Persoana de contact: Dragalina Oana- Georgiana
 • Telefon: 0341427407
 • Trimite e-mail
 • Alertă adaugată de: GeorgiOana
Localizare

Strada Ioan Ursu 51A

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Constanta sau din regiunea Dobrogea.