• Elevi impactați: 12 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu primar
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:LICEUL TEHNOLOGIC CAROL I
Problema sesizată

In activitatea didactica  este foarte importanta impletirea mijloacelor moderne cu cele clasice care se completeaza unele pe cealalte, dar si priceperea cadrului didactic in ceea ce  inseamna metode moderne si tehnologie. Utilizarea tehnologiei in procesul instructiv - educativ a devenit o necesitate, dar si o incercare de adaptare la noile cerinte ale societatii si ale elevilor.

O tabla interactiva  ar fi foarte utila pentru clasa deoarece, prin prezentarea diferitelor softuri educationale, activitatea didactica devine mai atractiva si stimuleaza curiozitatea elevilor. Softurile educationale care pot fi prezentate cu ajutorul unei table interactive  pot fi varful piramidei care are la baza informatiile transmise de manualele scolare.

Un instrument important pentru toate activitatile scolare de la clasa si nu numai este laptopul. Acesta poate face activitatea de la clasa foarte atractiva atat la orele limba si comunicare, Matematica, Educatie muzicala si altele dar si in cadrul unor activitati culturale desfasurate cu ocazia diferitelor evenimente. In cadrul  materiilor din orar putem folosi softuri educationale cu ajutorul carora elevii isi imbogatesc cunostintele pe care le pot pune in practica cu ajutorul unor jocuri. Astfel ei si-au exprimat dorinta de a avea un laptop in clasa pe care sa-l foloseasca de cate ori au nevoie in cadrul orelor. În plus, dotarea cu un laptop la clasă este absolut necesară pentru a putea folosi o tablă interactivă.

Demersuri realizate

Aruncati in spiritul tehnologiei datorita pandemiei care ne-a dus la invatare on-line ne-am dat seama cat de important este sa avem dispozitivele necesare desfasurarii acestor activitati. Pentru acest lucru am incercat sa atragem diferiti sponsori prin organizarea unui program artistic dedicat Nasteri Domnului pe care sa-l desfasuram la Caminul Cultural din localitate elevii fiind foarte incantati de aceasta activitate sperand ca vor strange fondurile necesare pt achizitionarea  de instrumente digitale.

Totul a devenit un vis care nu s-a implinit datorita faptului ca totul a fost pus sub restrictii datorita procentului mare de infectati cu virusul SARS-COV2. Elevi spera si acum ca totul va reveni la normal pentru asi putea achizitiona cele propuse atat ei cat si doamna invatatoare in cadrul activitatilor de la clasa.

Detalii de contact
Localizare

Calea Doftanei 377, Teșila, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă