• Elevi impactați: 1200 elevi
 • Grupa de învățământ: Liceu
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”, Pitești, jud. Arges
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune, Dulapuri & rafturi, Echipamente de Laborator
Problema sesizată

Mobilierul din cabinetul de informatică "Moldovan", din cadrul Colegiului Național ”Ion C, Brătianu”, Pitești este neergonomic și deteriorat. Activitatea în acest cabinet este greoaie. În colegiul nostru sunt peste 1200 de elevi care studiază anual disciplina TIC, iar dintre aceștia în jur de 800 de elevii studiază și disciplina Informatică. Elevii de la specializarea matematică-informatică susțin examene de obținere a Atestatului de competențe profesionale la Informatică. Toți elevii de clasa a XII-a (circa 350 anual), susțin examenul de obținere a Certificatului de Competențe digitale. Pentru a asigura o calitate a serviciilor de educație la standarde solicitate de evaluările externe, creșterea calității vieții elevilor, îmbunătățirea rezultatelor școlare, desfășurarea examenelor la parametrii ceruți este nevoie de modernizarea cabinetului de informatică ”Moldovan".

Demersuri realizate

Necesitatea existenței acestui cabinet a apărut datorita numărului mare de elevii care au nevoie să utilizeze calculatoarele în procesul educațional. Fondurile colegiului sunt insuficiente pentru a ține acest cabinet la standardele cerute de programele școlare și examene, având în vedere rapiditatea cu care evoluează domeniul IT.

Detalii de contact
 • Institutie de invatamant: Colegiul Național ”Ion C. Brătianu”, Pitești, jud. Arges
 • Localitatea Pitesti
 • Persoana de contact: Nedelea Otilia
 • Telefon: 0745161789
 • Adresa e-mail: [email protected]
 • Alertă adaugată de: nedelea.otilia
Localizare

Strada Armand Călinescu 4, Pitești, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă