• Elevi impactați: 130 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Bucsoaia
 • Nevoi menționate: Materiale didactice, Videoproiector
Problema sesizată

Ca orice școală din România în secolul XXI, avem nevoie de o dotare cu materiale didactice de care să beneficieze elevii noștrii, să vină la școală cu drag și totodată, atât părinții, cât și elevii să fie mulțumiți de procesul educațional.

Unitatea noastră școlară a fost renovată, însă sălile au rămas goale. Problemele întâlnite constau în lipsa unor cabinete de clasa. Cabinetul de istorie - geografie are nevoie materiale didactice, hărți geografice și istorice care din cadrul orelor de istorie și geografie ar trebui să fie nelipsite, globul geografic, machete geografice de perete pentru a funcționa. Atunci când sala este goală și fără suporturi vizuale, parcă nici pe elevi nu-i mai motivează să învețe. Un videoproiector ar fi de un real folos deoarece dacă le expunem teoretic conținutul atunci când le putem derula un filmuleț interesant cu privire la subiectul lecției, atenția lor este captată în totalitate!

Demersuri realizate

În timpul renovării, a-a  întocmit  necesarul de materiale  de care  fiecare dintre profesori ar fi avut nevoie, însă rezultatele nu au fost dintre cele mai așteptate . Din lipsă de fonduri s-a adus mobilier de la alte scoli care nu este intr-o stare atât de bună. Părințiin în mare parte, sunt plecați in străinătate și își duc abia traiul de zi cu zi și nu pot sprijini financiar astfel de inițiative. S-au cautat diverși sponsori fără succes până acum.

Detalii de contact
Localizare

DN17C, Frasin, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea .