• Elevi impactați: 350 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Urgenta
 • Unitatea scolara:Scoala Gimnaziala Nicolae Balcescu, Pitesti
 • Nevoi menționate: Imprimantă, Videoproiector
Alte nevoi ale clasei
Un Laptop
Problema sesizată

Scoala Gimnaziala Nicolae Balcescu (structura nr.9) detine un laborator de informatica care are nevoie de foarte multe imbunatatiri, asa cum am precizat in prima alerta pe care am formulat-o. Avem nevoie de un spatiu conform nevoilor elevilor, un spatiu curat, un spatiu reconditionat.
Am reusit sa echipam laboratorul cu 18 calculatoare (mai vechi ), insa nu avem o tabla corespunzatoare, nu avem un videoproiector atat de necesar in orele de informattica si nu numai, nu avem o imprimanta in dotare. Lectiile de informatica sunt interactive, sunt aplicatii care necesita obligatoriu un videoproiector conectat la un calculator, pe care sa poata proiectat orice profesor o lectie.
De asemenea, tabla este necesara pentru ca lectiile sa poata fi proeictate pe acesta. Imprimanta ar fi utlizatata pentru a putea lista fise de lucru pentru elevi sau a le xeroxa acestora fisele de lucru in timpul orelor de TIC. Elevii nostri ar fi foarte incantati daca ar putea beneficia si ei de ajutorul dumneavostra, iar orele de informatica s-ar putea desfasura asa cum trebuie.

Demersuri realizate

Demersurile care au fost realizate pana acum de cand am incercat sa gasim un sprijim prin intermediul HartiiEdu sunt destul de multe. Am reusit sa dotam laboratorul cu 18 calculatoare second hand obtinute prin donatii iar de curand am reusit sa le conectam pe toate la Internet. Dar, fara o tabla de tip whiteboard, fara un videoproiector si eventual un laptop la catedra, orele nu se pot desfasura asa cum trebuie, deoarece programa scolara include multe aplicatii greu de folosit care trebuie intai vizualizate de catre elevi, trebuie explicate pas cu pas de catre profesor , trebuie prezentate meniurile acestor aplicatii, trebuie facute cateva exemple si abia apoi elevii ar putea lucra la statiile lor de lucru..

Detalii de contact
Localizare

Bulevardul Nicolae Bălcescu, Pitești, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Arges sau din regiunea Muntenia.