• Elevi impactați: 20 elevi
 • Grupa de învățământ: Școală profesională
 • Urgența alertei: Foarte urgenta
 • Unitatea scolara:Beiuș
 • Nevoi menționate: Bănci&Scaune
Problema sesizată

Suntem clasa 1, clasa unde punem bazele viitorului scolar,dar si a viitorului tarii noastre. Băncuțele noastre si scaunele sunt vechi si sunt prea înalte pentru copiii de clasa 1, acestia fiind nevoiti sa stea cu picioarele suspendate.
Ne-am bucura foarte mult daca am avea posibilitatea sa avem set de bancuta si scaun reglabile. Momentan școală are cheltuieli mari in altr proiecte si nu poate sustine aceasta schimbare de mobilier. iar părinții clasei nu isi permit sa ajute la achiziționarea bancutelor. dar copiii nu pot avea o poziție corectă la scris, fiind clasa 1 acest lucru este absolut necesar.
am avea nevoie si de o tablă interactiva, dar prioritate si urgență maxima su băncile cu scaune, ambele reglabile.
Băncuțele noastre sunt vechi, cu marginile rupte, pe alocuri îngăduite și care scârție și sunt foarte înalte pentru copilasi iar scaunele au tabiteria rupta, sunt incomode, copiii ne putând sa isi susțină picioarele pe nimic. Vă mulțumim anticipat CLASA URSULEȚILOR CURIOȘI.

Demersuri realizate

Sunt un cadru didactic nou in școală,dar si în oraș. eu personal am încercat sa gasesc sponsorizare pentru aceasta situație,insa pana in momentul de față nu am reușit. sunt un cadru didactic care ador meseria și imi doresc din suflet sa ii ajut. chiar daca si eu la randul meu as putea sa intorc favoarea sponsorizării cu activitati cu copii in cadrul petrecerilor pentru firma sau persoana care ne poate ajuta

Detalii de contact
Localizare

Mihai Eminescu, Sângeorgiu de Mureș, România

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

0 Susținători

Mesajul tău de incurajare va fi publicat

Publicând acest mesaj, ești de acord să primești notificări periodice din partea hartaedu.ro
mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doresti sa fii tinut la curent cu aceasta alerta sau cu oricare alta ce apare in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul Bihor sau din regiunea Maramures.