• Elevi impactați: 200 elevi
 • Grupa de învățământ: Ciclu gimnazial
 • Urgența alertei: Moderata
 • Unitatea scolara:Școala Gimnaziala Gheorghe Mocanu, Rociu
 • Nevoi menționate: Tablă interactivă
Problema sesizată

Tablele interactive se găsesc tot mai des și mai des în activitățile noastre de zi cu zi, fiind un bun instrument pentru căutarea informațiilor necesare. Deoarece avem internet in școala și conexiuni între un calculator și video proiector, consider necesară și câte o tabla interactivă in fiecare sala de clasa - 9 table interactive.
In timpul prezentărilor la tablă, elevii pot viziona clar materialul prezentat.
Tabla interactivă poate fi fixată la perete sau pe un suport mobil care poate avea deja suportul pentru proiectorul Short-Throw.

Tablelele interactive folosesc tehnologii diferite care determină poziția markerului sau al degetului pe suprafața tablei, cum ar fi touchscreen, tehnologie optică, tehnologie infraroșu, ultrasunete sau electromagnetice. Tablele interactive au propriile sale avantaje: rapiditatea și ușurința de a lucra, fără necesitatea altor accesorii suplimentare; se execută mai ușor toate operațiunile legate de precizia determinării atingerii.
In unitatea noastră școlară avem doar 3 table magnetice, iar elevii sunt foarte incantați ca scriu cu markere. Însă consider ca toți copiii sa folosească table interactive.
Consider ca tablele interactive i-ar atrage pe elevi mult mai bine in cadrul lecțiilor, pentru ca metodele moderne sunt întotdeauna bine venite și îi pot ajuta pe elevii noștri sa înțeleagă lecțiile mult mai ușor.

https://tehnicavizuala.ro/solutii-interactive/table-interactive/tabla-interactiva-85-evoboard-ib-85-4-3-tehnologie-optica-cu-2-camere-2-puncte-de-atingere?zenid=8ih51tqgm8fcoaa3pa49pddqlh7jraam

https://tehnicavizuala.ro/solutii-interactive/table-interactive/tabla-interactiva-96-evoboard-ib-2c96-16-9-tehnologie-optica-cu-2-camere-2-puncte-de-atingere?zenid=8ih51tqgm8fcoaa3pa49pddqlh7jraam

Demersuri realizate

Prima tabla magnetica a fost achiziționata de elevii clasei a II-a, in urma unui târg de mărțișoare. Cu jumătate din suma a contribuit și școala.

Detalii de contact
Localizare

Șerbănești 117628, România

Cum mă pot implica

În calitate de persoană fizică sau persoană juridica, poți susține acest caz prin donații în bani, în bunuri, prestări de servicii sau pur și simplu activitate independentă de voluntariat. Dacă ai fost impresionat de caz, însă nu ai în acest moment posibilitatea de a contribui, poți ajuta la creșterea awareness-ului său distribuind-o pe rețelele de socializare.

Pentru a începe să contribui la soluționarea problemei, contactează unitatea de învățământ sau profesorul aplicant pentru a stabili strategia pe mai departe. În acest sens, platforma îți oferă multiple opțiuni de comunicare; accesând unul din butoanele de mai sus, poți suna, trimite un mail sau un mesaj în platformă persoanei de contact pentru această alertă. Butonul “Cum ajung” îți va clarifica poziția exactă a școlii, însă te încurajăm să contactezi aplicantul și să îl notifici înainte de a face o vizită instituției.

Împreună cu profesorul, stabilește o strategie de acțiune și identifică punctele exacte în care ai putea interveni pentru soluționarea problemei. Ulterior anunță-ne și pe noi în legătură cu progresul colaborării cu școala pentru a putea marca problema (sau parte din ea) drept soluționată.

Conectează-te cu persoana de contact
Am intentia de a dona produse/servicii

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

Vreau sa transmit un mesaj

Completează următorul formular pentru a-ți arată intențiile față de alertă postată.

mood_bad
 • Inca nu exista comentarii.
 • Adauga un comentariu
  Dorești să oferi o donație?
  Nici o companie nu și-a exprimat intenția de a ajuta această alertă.
  Fii tu primul care se implică! Click aici

  Doneaza prin SMS Trimite mesaj "ELEV" prin SMS la 8845

  Donezi lunar 2 euro și susții educația copiilor din comunități vulnerabile.
  Vezi detalii

  Donează online oricât poți către activitatea depusă de Narada

  Fără să te coste nimic în plus, redirecționând, oferi un strop de putere în plus Asociației Narada, care să facă bine și în numele tău.
  Poți dona orice sumă

  Doresti sa fii anuntat cand apare o alerta in apropiere?

  Lasa-ne numele si adresa ta de e-mail si vei primi un sumar al alertelor din judetul sau din regiunea , atunci cand vor aparea.